My Account

Trendklíma.com

Klímaválaszték

Klímaválaszték

 

 

Összehasonlítás

Adjon hozzá terméket az összehasonlításhoz

Vásárlás / Rendelés a weboldalon keresztül

AZ ELEKTRONIKUS SZERZŐDÉSKÖTÉS LÉPÉSEI:

  1. A webáruházban való vásárláshoz nem szükséges regisztráció webáruházunkba.
  2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
  3. Belépés a „Kosár” menüpontba, ahol véglegesítheti a Megrendelő megrendelését, a valós adatai, a szállítási és fizetési mód kiválasztása után. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor a Trendklíma., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a +36 20 282 9361 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
  4. A Trendklíma a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja, majd egyúttal felkeresi telefonon a Vásárlót a szállítási mód és időpont pontosítása céljából is.
  5. A weboldalon lehetőség van Telepítés megrendelésére is, amelynek ára további kalkulációt igényel, illetve a fizetési módot illetően is különböző lehetőségek álnak a Megrendelő rendelkezésére, ezért a pontos és tételes számla minden esetben telefonos egyeztetés után kerül kiállításra.
  6. A megrendelést követően a termék az előzetesen egyeztetett módon és időpontbanérkezik a Megrendelő által megadott szállítási címre.
  7. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
  8. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Trendklíma nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

ADATBEVITELI HIBÁK KIJAVÍTÁSÁNAK TECHNIKAI LEHETŐSÉGEI

1. Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: 

  • a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
  • a Rendelés végleges leadása előtt lehetőség nyílik az összes adat és a rendelt termék átnézésére, szerkesztésére

2.  Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze a info@trendklima.com e-mail címen, illetve a telefon történő egyeztetés során.


PROBLÉMÁK, REKLAMÁCIÓ

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati telefonon, az +36 20 282 9361 számon tud jelezni.


8