Ma már mindannyian tudjuk, hogy a városok levegője tele van biológiai kórokozókkal és káros anyagokkal. De mindez már a zárt légterekre is igaz, a károkozók megtalálhatóak az óvodákban, osztálytermekben, a munkahelyen, az autóban vagy a saját otthonunkban.

Ne feledjük, már egyetlen tüsszentéssel vírusok kerülhetnek a levegőbe, és méretüknél fogva percekig lebeghetnek ott, aminek a következtében az egész család tüsszenthet. Így könnyen belátható, ha megszeretnénk védeni gyerekeinket és családunkat a vírusok és baktériumok ellen, akkor egy fejlett légtisztító berendezésre van szükségünk.


 

Kíváncsi milyen veszélyes anyagok, baktériumok keringenek meghitt otthona levegőjében?

• Aktív oxigén: 
felgyorsítja az öregedési folyamatot.

• Por a levegőben: 
asztmát, fejfájást és hörghurutot okoz.

• Baktériumok és vírusok: 
sokféle betegség okozói, mint például az influenza, a bárányhimlő.

• Penész: 
táplálja és terjeszti a veszélyes vírusokat és atkákat.

• Allergén anyagok: 
bőr irritációt, légúti megbetegedéseket és különféle allergiákat okozhatnak.
 A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézet tanúsítványa szerint az MPI (Virus Doctor) működése révén 99,9%-ban eliminálható (kiküszöbölhető) az influenza vírus.

Legyen Ön a család hőse, védje meg családja egészségét a Samsung klímák innovatív légtisztító technológiájának segítségével.

A tesztek során a Samsung légkondicionálók Micro Plasma Ion (MPI) rendszerével 10 perc alatt az influenzavírus 100%-ban eliminálható volt, 30 perc használat után pedig a baktériumok 58%-át és a penész 78%-át pusztították el.
 Forradalmi Újdonság: 5 lépcsős levegőtisztítás

• Első lépcső / Ezüst bevonatú légszűrő
Az ezüst világszerte elismert, antibakteriális és tisztító hatásai miatt. Éppen ezért a Samsung klímák légszűrőin ezüst bevonat található, ami megelőzi a szűrőkön megrekedő baktériumok és vírusok terjedését.

• Második lépcső / Ezüst bevonatú párologtató
A Samsung 2005-től kezdve krómmentes párologtatókat alkalmaz a termékeiben. Az új „H”bevonat megnöveli a baktérium-eltávolító, valamint a hőcserélő képességet.

• Harmadik lépcső / DNA vagyis a Catekin szűrő
A Samsung klímák DNA szerkezete olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely beszívja és eltávolítja a rákkeltő mikroszkopikus részecskéket. A szűrőben lévő Catekin, amit a zöld teából vonnak ki, hatástalanítja a lekötött baktériumokat és a kellemetlen szagokat.

• Negyedik lépcső / Szagtalanító szűrő
Az aktív szénnel bevont szűrő hatékonyan szívja magába a kellemetlen szagokat.

• Ötödik lépcső / MPI
Az MPI rendszer egy fejlett légtisztitó rendszer, ami hatékonyan semlegesíti a veszélyes baktériumokat illetve csírákat, valamint az allergiát okozó részecskéket.