My Account

Trendklíma.com

Klímaválaszték

Klímaválaszték

 

 

Összehasonlítás

Adjon hozzá terméket az összehasonlításhoz

Cégtörténet

A Trendklíma megalapítása óta a magyar hűtés-, és klímatechnikai piac dinamikusan fejlődő, meghatározó szereplője. Elkötelezettségünket vásárlóink felé, forgalmazott termékeink minőségét és biztonságát több ezer elégedett vásárlónk és felhasználónk bizonyíthatja. A világpiacon legismertebb klíma készülék forgalmazó cégekkel állunk kapcsolatban. Termékskálánk az otthoni, kereskedelmi és ipari légkondicionálókból szinte az egészet lefedi, és évről-évre rohamosan bővül. Természetesen az összes termékünk megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak.

Termékeink: Lakossági klímák, légkondicionálók, oldalfali klímák, mobil klímák, ablak klímák, multi rendszerű klímák, kazettás klímák, légcsatornázható klímák, parapet klímák. Természetesen az összes termékünk megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak.

Vevőink részére, kik az otthonuk kényelméből szeretnék megtekinteni kínálatunkat, üzemeltetjük webáruházunkat melyet elérhetnek a www.trendklima.hu és www.trendklima.com oldalakon. Webáruházunkat napi szinten aktualizáljuk és havonta több akciós termékkel várjuk látogatóinkat, melyek árban szinte verhetetlenek.

Amit nyújtani tudunk:

  • Hatalmas áruválaszték
  • Kedvező árak, folyamatos akciók
  • Felkészült munkatársak
  • Profi szerelőcsapat
  • Gyors kiszállítás
  • Tervezés, ajánlatkészítés
 

Tevékenységünk a mai kor piaci követelményeihez igazodik, a klasszikus villanyszerelési munkák mellett elektromos hálózatok kialakítása, társasházak családi házak ,lakások  teljes körű villanyszerelési munkáit és karbantartásait vállaljuk.

Munkatársaink készséggel állnak ügyfeleink és partnereink rendelkezésére az árajánlat készítésétől a tervezésen át a kivitelezésig – folyamatosan a Megrendelő igényeit szem előtt tartva.

Keressen bizalommal ,várjuk telefon hívását ,hogy az ön  elektromos problémája többé ne legyen probléma...


Elérhetőségek:

Mayer Róbert  +36 20 927 1854

8